AVOIMET OVET UUDELLEEN SU 20.9

Edelliset Avoimet Ovet täyttyivät nopeasti ja moni jäi ilman paikkaa. Emme kuitenkaan halua, että ketään jää asia harmittamaan, joten järjestämme ohjelman uudelleen Turun päivänä sunnuntaina 20.9. – ehostettuna! Linkki ennakkoilmoittautumiseen avautuu ma 14.9. klo 9 Toriparkin some-kanavissa. Olethan vikkelä, sillä paikat loppuvat nopeasti.

www.facebook.com/turuntoriparkki

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä näkemään Toriparkki ensimmäisten joukossa! Järjestämme Toriparkin työmaalla tutustumiskierroksia sunnuntaina 20. syyskuuta klo 10–14. Kierroksille pääsee mukaan 250 ennakkoon ilmoittautunutta. Kierrokset järjestetään 15–20 hengen ohjatuissa ryhmissä ja kierros kestää noin 30 minuuttia. Kierros koostuu lyhyistä tietoiskuista, ja lapsille on luvassa omanlainen leikkisä pysäköintiharjoitus.

Tutustumiskerroksen esittelypisteet:
• Kauppatorin Infokontti, tutustumiskierroksen aloitus, paviljonkirakennuksen pienoismalli
• Torin energiajärjestelmä, Nikolas Salomaa, nollaE
• Pysäköintitilojen esittely ja pysäköintioperaattorin esittäytyminen
• Skanska ja rakentaminen, vastaava työnjohtaja Pasi Mäkinen
• Sähkölatauspisteiden ja -laitteiden esittely, Ville Kuusisto, Turku Energia

Päivää mukana toteuttamassa myös BoxBox -autopesula, TOK Wiklund sekä Turun kaupunki.

Koska kyseessä on työmaa, esteetöntä kulkua ei valitettavasti saada järjestettyä. Vierailijoiden on syytä varautua pieniin maassa oleviin epätasaisuuksiin sekä portaisiin tukevilla, tasapohjaisilla jalkineilla. Kierrokselle ei pääse lastenrattailla.

Avointen ovien kierros lähtee liikkeelle Turun Kauppatorin Infokontilta, josta ryhmät jatkavat Toriparkin työmaalle.