Senioreille ohjeistusta pysäköintiin

Harjoittelu tekee mestarin!

Maanantaina 19.9. järjestetty ja seniori-ikäisille suunnattu ”Tul keskusta ja pist auto parkki!” -tapahtuma sai positiivisen vastaanoton. Kahden tunnin aikana Toriparkkiin kävi tutustumassa yli 60 autoilevaa senioria!

Me järjestäjät iloitsemme erityisesti siitä, että pystyimme osaltamme madaltamaan monen seniorin kynnystä parkkihallin käyttöön. Osallistujat kertoivat, että ensimmäistä kertaa parkkihalliin pysäköiminen koettiin jännittäväksi. Osalla oli taustalla aiempia huonoja kokemuksia parkkihallien käytöstä.

Tapahtumasta saatujen hyvien kokemusten myötä haluamme rohkaista kaikkia autoilevia senioreita tutustumaan rohkeasti uuteen upeaan toriimme ja keskustan palveluihin.

Parkkihallin käytössä on samat periaatteet kuin muunkin uuden oppimisessa, heti ei tarvitse osata, vaan tässäkin asiassa harjoittelu tekee mestarin.

Tapahtuman järjestivät Tukenasi ry, Turku Center, Moovy ja Toriparkki.

Mukana oli myös ajokyvyn arvioitsija Jouni Koli, joka opasti senioreita mm. ajokortin uusimisen vaatimuksista. Lue lisää virallisesta ajokyvyn arvioinnista osoitteessa https://ajokykyarvio.fi/ tai ole rohkeasti yhteydessä Jouniin 0400 823 535.