TURUN TORIPARKIN HINNASTO

Pysäköitpä Toriparkissa sitten kerran viikossa kauppareissun yhteydessä tai päivittäin työn puolesta, pysäköintiin tarvitset vain helppokäyttöisen Moovy-pysäköintisovelluksen. Lyhytaikaisen pysäköinnin voit maksaa myös maksukortilla automaatissa. Tutustu Toriparkin pysäköintihintoihin ja sopimuspysäköintiin tällä sivulla.

Pysäköinti Toriparkissa maksaa 3 €/h

Turun Toriparkissa pysäköinti maksaa saman verran kuin Turun keskustan kadunvarsilla eli 3 €/h. Pysäköinnistä veloitetaan minuutti minuutilta, joten maksat aidosti vain käyttämästäsi ajasta.

Lyhytaikaisen pysäköinnin hinnat Turun Toriparkissa:

 • Ensimmäiset 3 tuntia 3 €/h, seuraavat tunnit 2 €/h
 • Yöaika klo 22–06 0,50 €/h
 • Vuorokausi 24 €/24 h

Voit maksaa pysäköinnin:

Kaksikerroksisen Toriparkin ylempi taso on varattu kokonaan lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Moovy-sovellus avaa puomin ja aloittaa pysäköinnin automaattisesti

Kotimainen Moovy-pysäköintisovellus tekee Toriparkissa pysäköinnistä ja sen maksamisesta erittäin helppoa. Kun rekisteröidyt Moovyn käyttäjäksi ja täytät tietoihin autosi rekisterinumeron, autosi tunnistetaan Toriparkissa rekisteritunnuksen avulla.

Tunnistuksen ansiosta Toriparkin puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti alkaa ilman, että sinun tarvitsee aloittaa pysäköintiä sovelluksesta. Samoin sovellus lopettaa pysäköinnin automaattisesti, kun ajat parkkihallista ulos. Moovy-sovellus toimii myös Turun kadunvarsipysäköinnissä. Jos sinulla ei ole Moovy-sovellusta, voit maksaa pysäköintisi maksukortilla Toriparkin automaateissa.

Lataa Moovy-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta

Sopimuspysäköinti – Osta kuukausikortti Turun Toriparkkiin

Valittavanasi on kolme erilaista sopimuspysäköinnin tuotetta. Sopimustuotteidemme hinnat ovat samat yksityisille ja yrityksille. Meiltä et saa kuukausikorttia, vaan pysäköinti hoituu aina Moovy-sovelluksen avulla.

TORIPARKKI 24/7
Hinta 200 €/kk
24/7 pysäköinti

 • Oikeuttaa 24 h pysäköintiin nimeämättömälle paikalle kaikkina viikonpäivinä Toriparkin alatasolla.
 • Pysäköintioikeus on voimassa Moovy-sovelluksessa valitulle rekisteritunnukselle. Pysäköintioikeuden voi siirtää Moovy-sovelluksessa toiselle ajoneuvolle rekisteritunnusta vaihtamalla.

Osta Toriparkki 24/7 Moovystä:
Lataa Moovy-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Jos haluat ostaa Toriparkki 24/7 -tuotteen useammille käyttäjille, rekisteröi Moovy-yritystili verkossa.

TORIPARKKI 24/7 PLUS
Hinta 220 €/kk
Sisältää 2 autopesua
24/7 pysäköinti

 • Oikeuttaa 24 h pysäköintiin nimeämättömälle paikalle kaikkina viikonpäivinä Toriparkin alatasolla.
 • Voit pesettää autosi kaksi kertaa kalenterikuukauden aikana Toriparkin autopesulassa.*
 • Pysäköintioikeus on voimassa Moovy-sovelluksessa tilaukselle valitulle rekisteritunnukselle. Pysäköintioikeuden voi siirtää Moovy-sovelluksessa toiselle ajoneuvolle rekisteritunnusta vaihtamalla.

* Pesut tulee käyttää kyseisen kuukauden aikana. Jos sopimus otetaan käyttöön kuukauden 2.–14. päivä, aloituskuukauteen sisältyy yksi pesu. Jos sopimus otetaan käyttöön 15. päivä tai sen jälkeen, pesut ovat käytettävissä seuraavasta kuukaudesta alkaen.

YÖT JA VIIKONLOPUT
Hinta 70 €/kk

 • Oikeuttaa pysäköintiin nimeämättömälle paikalle Toriparkin alatasolla ma–pe klo 17–08 sekä la–su klo 00–24.
 • Muina aikoina pysäköinti maksaa 2 €/tunti.
 • Pysäköintioikeus on voimassa Moovy-sovelluksessa tilaukselle valitulle rekisteritunnukselle. Pysäköintioikeuden voi siirtää Moovy-sovelluksessa toiselle ajoneuvolle tilauksella olevaa rekisteritunnusta vaihtamalla. 

Osta kuukausipaikka Moovy-sovelluksesta

Voit tilata sopimuspysäköintipaikan kätevästi suoraan Moovy-sovelluksen palveluvalikon Kauppa-kohdasta. Moovy-sovelluksesta tilatut sopimuspaikat veloitetaan käyttäjätilille liitetyltä maksukortilta.

Lataa Moovy-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Yritysten sopimuspysäköinti Turun Toriparkissa

Voit tilata sopimuspysäköintipaikat yrityksellesi helposti luomalla yritystilin Moovyn verkkosivuilla. Yritystilin luomiseen tarvitset vain yrityksesi nimen, y-tunnuksen, yhteyshenkilön tiedot sekä laskutustiedot.

Yritystilin kautta voit jakaa pysäköintioikeuksia eteenpäin työntekijöille puhelinnumeron perusteella. Jokainen pysäköintioikeuden saanut hallinnoi itse käyttämiensä ajoneuvojen rekisteritunnuksia Moovy-sovelluksessa.

Voit rekisteröityä Moovy-yritystilin käyttäjäksi netissä vaikka heti – rekisteröidy ja avaa Moovy-yritystili.

Lue lisää Moovysta ja sopimuspysäköinnistä.

Lataa Moovy-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.