UUTISIA TORIPARKISTA

Asiakaspalautteita toriparkista

”Toriparkki on parasta mitä Turkuun on tehty tällä vuosituhannella. Autot on siististi piilossa Torikannen alla. Näin on hyvä ! Pysäköinti ei voi olla tämän helpompaa. Mm. maksaminen kortilla on paljon kolikkosysteemiä yksinkertaisempaa”
”Olin itse ennakkoluuloinen ko parkkia kohtaan ja välttelin sinne pysäköimistä kunnes viikko sitten päätin kokeilla. Miten kätevää! Ei tarvinnut erillistä pysäköintilippua, jota saa aina etsiä kiirellä laitetusta piilosta kassin sivutaskuista. Maksu kätevästi rekisterinumerolla poislähtiessä ja ulos joustavasti ajellen. Ja parasta, käydessäni ainakin tilaa oli runsaasti. Seuraavalla kerralla suunnistan autoni Toriparkkiin”
”Toriparkista minuuttiveloitus, eli maksat vain siitä ajasta jonka pysäköit. Muissa pysäköintilaitoksissa menee veloitus aina alkavasta puolesta tunnista”
”Hyvin sujui ! Jännitin miten onnistun. Moovy toimi hienosti. Hyvin pääsin sisään ja ulos (hymyilevä hymiö)”
”On ylivoimaisesti Turun paras parkkihalli”
”Itselläni oli vahva käsitys siitä ettei tollasta Toriparkkia tarvi rakentaa, On Louhi, Puutori, ym. Mutta nyt olen pitkin hampain joutunut myöntämään että olin väärässä !! Nyt en käytä mitään muuta kuin Toriparkkia, on tilaa, isommat parkkiruudut, helppo ajaa sisään/ulos, pääsee suoraan keskustan liikkeisiin ym.”
Previous
Next

Uutiset