UUTISIA TORIPARKISTA

TORIPARKKI ON ERILAINEN PARKKIHALLI

Toriparkki haluaa muuttaa turkulaisten käsitykset parkkihalleista. Helpon pysäköinnin takaavat esimerkiksi Moovy-parkkisovellus, valoisa tila ja tavallista leveämmät vinoparkkiruudut.

Lue lisää

BOX BOX -AUTOPESULA PALVELEE TORIPARKISSA

Toriparkin Box Box -pesulassa voidaan pestä tunnissa 25 autoa. Ideana on, että asiakkaan ei tarvitse odottaa, vaan auto pestään sillä välin, kun asiakas käy vaikka lounaalla tai ostoksilla, sanoo pesulayrittäjä Labinot Orana.

Lue lisää

HUKKALÄMPÖ HYÖDYNNETÄÄN TORIPARKISSA

Kansainvälistä kiinnostusta herättänyt Toriparkin energiaratkaisu on yksi askel kohti hiilineutraalia Turkua. Ratkaisussa kerätään aurinkolämpöä Turun kauppatorin pinnasta ja varastoidaan se torin alla olevaan savipatjaan.

Lue lisää

FINNPARK OPEROIMAAN TORIPARKKIA

Toriparkki avataan Turun keskustaan joulukuussa. Pysäköintioperaattorina toimii suomalainen Finnpark ja Moovy-palvelu takaa asiakkaille ainutlaatuisen helpon pysäköinnin.

Lue lisää

AVOIMET OVET UUDELLEEN SU 20.9

Edelliset Avoimet Ovet täyttyivät nopeasti ja moni jäi ilman paikkaa. Emme kuitenkaan halua, että ketään jää asia harmittamaan, joten järjestämme ohjelman uudelleen Turun päivänä sunnuntaina 20.9. - ehostettuna! Linkki ennakkoilmoittautumiseen avautuu ma 14.9. klo 9 Toriparkin some-kanavissa.

Lue lisää

Osallistu avajaispäivän arvaukseen!

Arvaa milloin Toriparkki aukeaa -osallistu kilpailuun Toriparkin Facebook-sivuilla. Oikein vastanneiden kesken arvotaan Wiklundin ravintolalahjakortti arvoltaan 100 €.

Lue lisää

SÄHKÖAUTOJEN LATAUSPISTEET

Toriparkki ja Turku Energia ovat sopineet yhteistyöstä, jolla Turku Energia tuo Toriparkkiin ensivaiheessa 20 sähköautojen latauspistettä.

Lue lisää

AVOIMET OVET TÄYNNÄ!

Seuraavat tutustumiskierrokset järjestämme syksyllä eli seuraa Facebook-sivujamme, niin kuulet niistä ensimmäisenä!

Lue lisää

UUSI, UPEA KAUPPATORI

Toriparkin rakentamisen myötä Turun kaupungille avautui mahdollisuus päivittää kauppatoria kaupunkilaisten nykytarpeiden mukaiseksi. Kauppatorin uudistus on osa keskustan kehittämisen kärkihanketta.

Lue lisää

AVOIMET OVET TORIPARKISSA LA 8.8.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä näkemään Toriparkki ensimmäisten joukossa! Järjestämme Toriparkin työmaalla tutustumiskierroksia lauantaina 8. elokuuta klo 10–14.

Lue lisää