TIETOA TURUN TORIPARKISTA

Kävely-yhteydet

Porraskäytävästä A pääset helpoiten Aurakadulle ja Hansaan, B taas vie Wiklundin ja Börsin kulmalle sekä kirjaston ja Aurajoen suuntaan, ja C -rapusta pääsee Yliopistonkadun ja Kauppiaskadun kulmaan. Kaikista portaista pääsee Kauppatorille. Hissit löytyvät kaikista porraskäytävistä ja kulkureitit torin pinnalla ovat esteettömiä.
Invapysäköinti on maksullista ja sinisellä maalattuja invapaikkoja on sijoitettu jokaisen porraskäytävän välittömään läheisyyteen.

Ovien lukitus

Porrashuoneiden jalankulkuovet ovat yöaikaan klo 22-07 lukittuina turvallisuussyistä. Kulku pysäköintitasoille ovien sulkemisen jälkeen tapahtuu näppäilemällä nelinumeroinen PIN-koodi ovissa sijaitsevaan ovilukijaan. Koodi löytyy puhelimen Moovy-sovelluksesta. Sovelluksen puuttuessa kulkukoodin saa soittamalla Finnparkin valvomoon 24/7.
Puhelinnumero (03) 387 8216

Kaikki asiaton oleskelu Toriparkissa on kiellettyä

Parkissa on tallentava kameravalvonta ja vartiointi. Kaikesta häiriökäyttäytymisestä ja ilkivallasta tehdään rikosilmoitukset. Sähköpotkulaudoilla ajaminen parkissa on kiellettyä.

Nollaenergiaparkki

Turun Toriparkki on tulevaisuudessa nollaenergiaparkki, mikä tarkoittaa, että Toriparkki tuottaa itse vähintään sen energiamäärän, jonka se käyttää. Parkkihallin lämmityksessä tullaan käyttämään muun muassa kauppatorin pinnasta kerättyä ja Toriparkin alle varastoitua aurinkolämpöä.

Sähkölatauspaikat

Sähköautojen latauspaikat löytyvät ylemmällä tasolla Yliopistonkadun seinämältä, alatasolla Eerikinkadun seinämältä. Sähköautojen lataus on maksullista Turku Energian tariffin mukaisesti VIRTA -sovellusjärjestelmän kautta. Pyydämme muita autoilijoita ystävällisesti jättämään sähkölatauspaikat vapaaksi niille varatuille kulkuneuvoille.
Painikkeesta näet realiaikaisen sähkölatauspisteiden varaustilanteen VIRTA-sivustolta: (karttaa siirtämällä Turku: Toriparkki K1 tai K2)