TIETOA TURUN TORIPARKISTA

Kävely-yhteydet

Kartta

Sähkölatauspaikat

Ovien lukitus

Asiaton oleskelu kielletty

Nollaenergiaparkki

Kävely-yhteydet

K1-tasolta (ylätaso) on suorat yhdyskäytävät lähikiinteistöihin, eli Sokos Wiklundille, Sokos hotelli Wiklundiin, Scandic hotelli Hamburger Börsiin ja Hansakortteliin. Kolmesta porrashuoneesta sekä K1 että K2 -tasoilta pääsee eri puolille kauppatoria; A-portaasta Aurakadulle, B-portaasta Eerikinkadulle ja C-portaasta Kauppiaskadulle. Hissit löytyvät kaikista porrashuoneista ja kaikki kulkureitit ovat esteettömiä.

Sähkölatauspaikat

Sähkölatauspaikat löytyvät ylemmällä K1-tasolla A-portaan läheisyydestä ja alemmalla K2-tasolla B-portaan läheisyydestä. Sähköautojen lataus on maksullista Turku Energian tariffin mukaisesti VIRTA-sovellusjärjestelmän kautta. Painikkeesta näet reaaliaikaisen sähkölatauspisteiden varaustilanteen VIRTA-sivustolta: (karttaa siirtämällä Turku: Toriparkki K1 tai K2)

Ovien lukitus

Porrashuoneiden jalankulkuovet ovat yöaikaan klo 22-07 lukittuina. Kulku pysäköintitasoille ovien sulkemisen jälkeen tapahtuu näppäilemällä nelinumeroinen PIN- koodi ovissa sijaitsevaan ovilukijaan. Koodi löytyy puhelimen Moovy-sovelluksesta. Sovelluksen puuttuessa kulkukoodin saa soittamalla Finnparkin valvomoon 24/7. Puhelinnumero (03) 387 8216

Asiaton oleskelu kielletty

Toriparkissa on tallentava kameravalvonta ja vartiointi. Kaikesta häiriökäyttäytymisestä ja ilkivallasta tehdään rikosilmoitukset.

Nollaenergiaparkki

Turun Toriparkki on tulevaisuudessa nollaenergiaparkki, mikä tarkoittaa, että Toriparkki tuottaa itse vähintään sen energiamäärän, jonka se käyttää. Parkkihallin lämmityksessä käytetään muun muassa kauppatorin pinnasta kerättyä ja Toriparkin alle varastoitua aurinkoenergiaa.