YHDYSKÄYTÄVÄT VIEREISIIN KORTTELEIHIN

KAUPPIASKATU & WIKLUND-KORTTELI

Kauppiaskadun alle on toteutettu Wiklund Herkun laajennus. Täynnä herkkuja oleva ruokakauppa on keskustan suurin.

Kauppa on uudistunut täysin ja mikä parasta, sinne on esteetön kulku suoraan Toriparkista. Herkku ulottuu siis aivan pysäköintiin rajautuvaksi, joten isommatkin ostokset saa kätevästi mukaan. Saman kulkuyhteyden takaa löytyvät lisäksi mm. Alko ja pikasuutari.

Myös Sokos Hotel Wiklundilla on oma kulkuyhteys Kauppiaskadun alta. Pysäköinnistä pääsee mukavasti matkalaukkujen kanssa hotellin vastaanottoon sekä Walon upealle terassille vievälle maisemahissille.

EERIKINKATU: HAMBURGER BÖRS JA FORUM

Mikä sen mukavampaa, kuin auto parkkiin Kauppatorin alle ja matkalaukkujen kanssa kuivin jaloin hotellin vastaanottotiskille? Nyt tämä onnistuu, sillä Toriparkin ja Scandic Hamburger Börsin yhdistävä maanalainen kulkuyhteys on valmis ja käytössänne!

Tulethan katsastamaan uuden, upean Hamburger Börsin hotellin, jonka Kauppatorin puoleisista ikkunoista on hulppeat näkymät uudistuneelle torille.

Börsin kiinteistön kivijalassa on useampi Turulle uusi kaupallinen brändi, mm. vuoden paras retailer -kilpailun voittaja SØstrene Grene sekä Kentucky Fried Chicken (KFC).

AURAKATU & KAUPPAKESKUS HANSA

Aurakadun alta kulkeva yhdyskäytävä vie Kauppakeskus Hansaan, jossa keskuksen noin 130 liikettä palvelevat sinua joka päivä! Toriparkista löytyy aina vapaata pysäköintitilaa, joten ostoksille tullessa ei pysäköintipaikan etsimiseen mene turhaan aikaa. Hansassa on siis helppo pistäytyä asioimaan autolla liikkuessa. Katso täältä Kauppakeskus Hansan nettisivut: https://hansakortteli.fi/